Spelregels wedstrijdformulieren (zondag)
28-3-2011  | 

Hierbij nog één keer de regels voor het correct invullen en afleveren van de wedstrijdformulieren: Wedstrijdformulieren compleet en correct invullen en tijdig inleveren s.v.p.

 

Graag zou ik willen dat alle aanvoerders en coaches hun wedstrijdformulieren volledig en correct ingevuld, uiterlijk zondag vóór 20:00 uur, in de bus doen van de Veldkers 124. Lukt dat bijvoorbeeld ná uitwedstrijden op zondag niet, vanwege het late aanvangstijdstip van de wedstrijd of de lange terugreis, dan graag zondagavond een e-mail met de juiste uitslag naar: [email protected]

 

Het meest ideale voor mij is dat de aanvoerders en coaches van onze seniorenteams mij ook zondag een mail sturen met de juiste uitslag wanneer ze later dan 17:00 uur terug zijn bij Bully of die dag helemaal niet meer naar Bully gaan. Ik zelf ben op zondag ook vaak nog laat aanwezig bij Bully en neem dan aan het eind van de rit, ligt eraan hoe gezellig en dus hoe laat het wordt, de formulieren van die dag mee naar huis en verwerk ze ’s avonds alvast.

 

Goed ingevuld betekent ook volledige en correcte vermelding van de speelklasse (rechtsboven op het formulier), namen en handtekeningen van aanvoerders en correcte nummers, namen en handtekeningen van scheidsrechters en als er gele of rode kaarten zijn gevallen dan ook graag de gegevens van de desbetreffende speeler(ster).

 

Wat volgens mij ook veel aanvoerders en coaches niet weten is hoe de kopieën van het wedstrijdformulier verdeeld moeten worden. Hier komt ie: Het eerste “groene” exemplaar en één witte kopie zijn voor de thuisvereniging. De andere witte kopie is voor de tegenstander.

 

Het thuisspelende team ontvangt dus géén exemplaar. Ik krijg nog wel eens alleen het groene exemplaar ingeleverd. Dus speel je een uitwedstrijd krijg je ook alleen één witte kopie van het wedstrijdformulier.

 

Verder moeten alle groene formulieren uiterlijk de woensdag ná het speelweekend bij de KNHB zijn. Ik verstuur de enveloppe met formulieren bij voorkeur op maandag. Daarnaast krijg ik van de KNHB tot maandagavond 20:00 uur de tijd heb om alle uitslagen in te voeren. Daarna komen de boetes en die moeten de teams zelf gaan betalen.

 

Bij voorbaat dank.

 

Met een sportieve groet,

 

De wedstrijdsecretaris!


terug naar vorige scherm