Mini van de week: Tess Falkmann
31-3-2011  | 

Zondag 27 maart 2011 was het dan “eindelijk” zover ik mocht mini van de week zijn en dat hoorde ik op de training van de benjamins op vrijdag. Toen kreeg ik het t-shirt aan en die heb ik niet meer uitgedaan tot de wedstrijd! Mijn mamma zei de zondag van de wedstrijd dat ik net een stuiterbal was….zo opgewonden.

Na eerst een zak snoep en een beker ranja werd ik opgehaald door Jorien en mocht ik samen met haar inspelen. Supercool en ze heeft me ook nog een paar hele goede trucjes geleerd.

Toen begon de wedstrijd tegen Arnhem die bovenaan stonden. Ik mocht de afslag doen en alle speelsters begonnen te klappen. De grote meisjes van Bully deden het heel goed en ze stonden na 4 minuten al voor met 1-0. Dat was maar goed ook, want de trainer had gezegd als ze het niet goed deden, dan moest ik het veld maar in en spelen, maar ik ben nog lang niet zo goed hoor, daarvoor moet ik nog heel veel oefenen!

Ik heb de grote meisjes heel veel geluk gebracht, want ze hebben gewonnen met 5-3! Supergaaf! Ik was heel trots en heb een te gekke coole middag gehad!

Dank je wel Jorien voor het inspelen en de trucjes, alle andere grote meisjes voor de toffe wedstrijd en vooral mijn idool; onze trainster Elsemiek Bartelink.

Veel succes met alle andere wedstrijden,

Tess Falkmann


terug naar vorige scherm