Trimhockey: Het luie zweet er uit op de donderdagavond!!
8-4-2011  | 

Donderdagavond 7 april 2011 was het dan zo ver, de eerste trimhockey training!! Het was een mooie opkomst voor zo’n aller eerste keer, er was een groep van ongeveer twintig trimhockeyers die fanatiek als ze waren de eerste training tot een waar succes hebben gebracht! Na de training werd er door Gastrovino De Meybree “hot cuisine” hapjes en wijn aangeboden! Frank & Esther bedankt!!

 

Trimhockey is geweldig voor bijvoorbeeld ouders van hockeyende kinderen die zelf ook graag iets willen leren van dit spel of voor volwassenen die bijvoorbeeld vroeger hebben gehockeyd en dit weer op willen pakken,

 

Trimhockey bestaat momenteel uit een gemengde groep van ongeveer 20 - 25 mannen/vrouwen tussen de 20 en 50 jaar variërend van beginners niveau tot ervaren speler. Elke donderdag avond van 20:45 – 22:00 is er trimhockey en wordt er afgesloten met een gezellige borrel.

 

Om de teamspirit er goed in te houden wordt er elke week na de training gezorgd voor “Hot Cuisine” lekkere hapjes en een wijn van de week op tafel gezet. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor van trimhockey:

 

Trimhockey staat vooral in het teken van gezelligheid en uiteraard sportiviteit. Het komende seizoen zouden we het team graag uitbreiden met meer gezelligheidshockeyers. We bieden je daarom de gelegenheid om je kennis te laten maken met het team en de trainers en nodigen je van harte uit (proef)lid te worden en vier maal vrijblijvend mee te komen trainen op de donderdag avond. Daarna kun je besluiten of je lidmaatschap omgezet wordt in een definitief lidmaatschap.

 

Meld je nu aan als (proef)lid en neem contact op met Jasper Kosterink via [email protected], dan kun je a.s. donderdag al direct starten!

 

Tot volgende week!

 

Jasper Kosterink

Trimhockeycoördinator Bully


terug naar vorige scherm