Mini van de week: Floris Koertshuis
19-4-2011  | 

En toen was ik zomaar ineens mini van de week! Toen ik het vrijdag hoorde, wist ik eigenlijk nog niet zo goed wat het betekende. Gelukkig legde Alice alles uit, ik kon mijn oren niet geloven. Meedoen met het belangrijkste heren team van onze club! De warming-up, de wedstrijd zien vanuit de dug-out en ja zelfs de afslag nemen. En dat terwijl ik nog maar een jaartje hockey!

 

Vorig jaar ben ik begonnen bij de Benjamins. Ik vind het echt leuk, veel leuker dan voetbal. Ik was wel een beetje zenuwachtig voor de grote wedstrijd van Bully Heren 1 tegen Drienerlo H1 van afgelopen zondag. Daarom heb ik thuis nog een beetje geoefend met onze oppas Katelijne. Zij kan het ook heel goed, ze hockeyt ook bij Bully, in A1.

 

Zondag was het dan zover. Het was superspannend. Ik heb zelfs nog een paar truckjes geleerd, bijvoorbeeld hoe ik een flats moet maken. De afslag ging gelukkig ook goed, iedereen klapte! Vanuit de dug-out heb ik tussen de grote jongens de wedstrijd gezien. Het ging er soms heel hard aan toe, er zijn best wat pleisters geplakt. De wedstrijd liep gelukkig heel goed af, we wonnen met 6-1! Heren 1, ontzettend bedankt voor de leuke middag!


terug naar vorige scherm