Nieuwsblad Oldenzaal: Herfstoernooi basisscholen
19-10-2008  | 

De competitie ligt dit weekeinde stil, maar dat wil niet zeggen dat er niet gespeeld wordt. Menig team gebruikt deze dagen om een bevriend team uit te dagen voor een lekker potje. Jaarlijks staat in de herfstvakantie ook het scholenhockeytoernooi op de rol. Gemeeente Oldenzaal en de jeugdcommissie van Bully organiseren dan samen een toernooi voor de kinderen uit de groepen 6 & 7 van alle Oldenzaalse basisscholen.

 

Voorzitter van de jeugdcommissie is Ronald Vermijs kwam samen met trainingscoördinator Loes Gelink  voor een grote verrassing te staan. Ronald: ”De populariteit van onze sport is landelijk erg groot, dat zien we ook aan de enorme ledenaanwas van de afgelopen jaren bij Bully. Het houdt maar niet op. Dat deze toenemende belangstelling ook zo duidelijk waarneembaar zou worden bij dit toernooi hadden we niet verwacht. Loes is druk aan het puzzelen geslagen en heeft gelukkig een oplossing gevonden”. Ronald praat enthousiast verder: ”We hebben een apart jongens- en een apart meisjesprogramma moeten samenstellen, waardoor het toernooi verlengd is en nu van 9.30 tot 16.00 uur zal duren. Bijkomend voordeel voor de kids is dat er nu ook nog een clinic in het programma kan worden opgenomen.

 

Vrijdag 24 oktober vanaf 9.30 uur staan de teams aan de Sportlaan te trappelen en we hopen er weer een heerlijke hockeydag van te maken”.
 
Het programma van het scholenhockeytoernooi 2008 is bijgevoegd.


Bijlage: Scholenhockey 2008.pdf

terug naar vorige scherm