Dit seizoen nog twee maal Trimhockey + teamuitje
20-6-2011  | 

Er komt weer een einde aanzicht aan het mooie trimhockey seizoen van 2010   2011. We trainen nog op donderdag 23 juni (om 20:45 uur). Donderdag 30 juni 2011 om 19:30 uur zal de laatste training voor de zomerstop, op een mooie wijze worden afgesloten dit gaan wij doen doormiddel van een zeer sportieve laatste training waarbij wij als trainers alles uit de kast zullen halen op het gebied van trimhockey.

Daarnaast nodigen wij alle trimmers uit voor  een heuse wijnproeverij  gaan genieten bij de hoofdsponsor van trimhockey Gastrovino De Meybree.

Hiervoor dien je jezelf wel op te geven zodat wij weten hoeveel trimmers wij kunnen verwachten.

Afgelopen seizoen hebben Esther & Frank Reuver de hapjes en drankjes verzorgt na elke trimtraining, hier zijn wekelijks topwijnen geschonken, ook de club is dit niet ontgaan! Vanaf heden heeft Bully een nieuwe huiswijn de L9 selectie wijnen. Exclusief te koop bij Gastrovino De Meybree.

Alle wijnen die dit seizoen geschonken zijn zullen 30 juni 2011 tijdens de proeverij de revue passeren zodat jullie als trimmers de kans hebben ze nogmaals te kunnen proeven en te oordelen of Bully de juiste keuze heeft gemaakt op het gebied van wijn. Daarnaast zullen ook de ”hot cuisine” hapjes weer paraat staan zodat ieder zijn / haar buik weer kan vullen met al dat lekkers.

Afgelopen April zijn wij na een rust periode van vier jaar wederom weer begonnen met het opstarten van trimhockey bij Bully, en niet zonder succes!!  Inmiddels is er al een vaste groep van plusminus dertig trimmers. Wekelijks komen er daar meer en meer bij!

Daarom danken wij jullie trimmers voor jullie inzet en het plezier dat jullie ons als trainers hebben gegeven. Wij zien er naar uit om het vanaf donderdag 11 september 20:45 uur weer op te pakken. Noteer deze datum dus snel in jullie agenda’s.

Met sportieve groet,

Trainers Trimhockey

Kelly van der Woning, Herman Kemna, Nico Beckmann  &

Jasper Kosterink

Aanmeldingen voor de afsluitende training op 30 juni 2011 + de wijnproeverij bij Gastrovino De Meybree. Let op!  Alleen voor trimmers!

Aanmeldingen via Jasper Kosterink via:  [email protected].

Zit je nog niet bij trimhockey maar zie je dit wel zitten voor komend seizoen kun je jou op geven via de ledenadministratie. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jasper Kosterink op nummer 06 – 12613285 of [email protected].


terug naar vorige scherm