Inzet clubscheidsrechters
9-6-2011  | 

Het seizoen 2010 - 2011 zit er weer op, ook voor de Arbitragecommissie. De commissie wil dan ook alle leden bedanken, die het mogelijk hebben gemaakt, dat de alle wedstrijden gespeeld konden worden. Dit geldt voor zowel leden met en zonder kaart. Bedankt voor jullie inzet.

 

Toppers.

Net als vorig jaar willen we een aantal scheidsrechters extra bedanken voor hun inzet. Het betreft leden die minimaal tien keer hebben gefloten en een enkeling zelf meer dan twintig of veertig keer. Zij ontvangen van de club een kleine attentie. Dit zijn: Athur Wijma, Ronald Brouwer, Maarten van Eekelen, Bob Hermans, Joris Jan Smellink, Rens Janssen, Gert van Eerden, Matthijs, Steven en Elsemiek Bartelink, Laura Roetenberg, Naomy Brok, Jasper Kosterink en Hans Padberg. Hartelijke dank voor jullie extra inzet.

 

Voor de Arbitragecommissie was het een druk seizoen, plannen, opleiden en beperkt begeleiden. In totaal hebben dit seizoen zestig leden hun scheidsrechters kaart gehaald. Zij zullen in het nieuwe seizoen hun opgedane kennis kunnen laten zien. Zij zullen in eerste instantie worden ingezet voor het leiden van de lagere elftallen. Wij wensen hun veel succes.

 

Verder willen wij iedereen alvast een prettige vakantie wensen.

 

De Arbitragecommissie.


terug naar vorige scherm