Winnaar keeperscompetitie 2010 - 2011: Loeka Nijmeijer
20-6-2011  | 

Afgelopen zaterdag is Loeka Nijmeijer in het zonnetje gezet. Loeka komt uit als keepster in meisjes A2. Meisjes A2 is dit jaar kampioen geworden in de 2e klasse B. Niet dat dit zonder slag of stoot is gegaan, maar mede dankzij sluitpost Loeka zijn zij dit jaar overtuigend de beste!
 
Wij hebben zoals jullie weten op de website een keeperscompetitie, hierin wordt de status van de tegen doelpunten bijgehouden. Hier is Loeka als beste uitgekomen met de minste doelpunten (22 doelpunten) tegen nipt gevolgd door Sanne Steffens (24 doelpunten) die met haar team Meisjes D1 historie heeft geschreven door in de Topklasse kampioen te zijn geworden. Bij de senioren is Lieneke Bouwhuis (27 doelpunten) de terechte winnaar zij is met Dames 2 tweede geworden in de overgangsklasse B, wat ook een hele prestatie is! Dames 2 komt komend seizoen uit in de Reserve Hoofdklasse A.
 
Natuurlijk hoort er een prijs bij als je de beste bent van de club! Namens de sponsor van onder andere keepersmaterialen en hockeymaterialen ‘t Hoen heeft Loeka een gloednieuw keepersshirt afgelopen zaterdag uitgereikt gekregen door één van onze keepertrainers. Met daarop de tekst: Kampioen keeperscompetie O.H.C. Bully 2011!
 
Loeka namens de keepersschool van harte proficiat met het behalen van deze prijs. Wij prijzen jou als keepster en hopen dat jij deze prijs volgend jaar kan prolongeren!
 
Succes!
 
Namens
De keepertrainers van O.H.C. Bully,

Jasper Kosterink.


terug naar vorige scherm