Definitieve indeling competitie senioren / veteranen
10-8-2011  | 

In bijlage de definitieve poule indeling voor het komend seizoen, zoals we deze van de KNHB hebben ontvangen. Definitief wil zeggen dat er door de KNHB geen wijzigingen meer worden aangebracht, anders dan als gevolg van eventuele terugtrekkingen dan wel opgaven. Deze indeling is tot stand gekomen in vergadering met de beide competitieleiders van district Oost Nederland en het districtskantoor.

 

U zult zien dat er bij een aantal categorie├źn klassen dan wel poules zijn verdwenen. Met name bij de Heren Veteranen hebben de competitieleiders het besluit moeten nemen de complete derde klasse op te heffen op grond van het feit dat we een tweetal poules overhielden met vijf teams; te gering om een zinvolle competitie te kunnen spelen. Als uitgangspunt voor de veteranen is de reisafstand gekozen. Het samenvoegen van die twee poules was derhalve geen enkele optie.

 

In de week van 15 augustus 2011 zal de competitie door de KNHB worden gegenereerd.Bijlage: Senioren 2011 - 2012 (versie 09-08-2011).xls

terug naar vorige scherm