Seizoenovergang op Bullysite - teamindeling bekend
6-7-2011  | 

Met ingang van heden is de Bullysite overgegaan op seizoen 2011 – 2012. Dit betekent bijvoorbeeld dat de nieuwe teamindeling zichtbaar is (wel eerst even inloggen). Met betrekking tot deze teamindeling is het goed om te weten dat dit de voorlopige teamindeling betreft. Natuurlijk hebben we de teams zo zorgvuldig mogelijk samengesteld, maar er kunnen nog enkele wijzigingen (moeten) worden doorgevoerd.

 

Door de groei van het aantal Bullyleden is het maken van de teamindeling ook een steeds omvangrijkere klus geworden. Gelukkig zijn er veel personen die hierbij helpen.

 

De recreatieve jeugdteams zijn samengesteld door de categorieleiders van de Juniorencommissie. Zij houden bij het samenstellen van de teams zo veel mogelijk rekening met de wensen van zowel de spelers als de coaches.

 

Bij de indeling van de prestatieve jeugdteams zijn nog meer mensen betrokken. Aan de hand van beoordelingen van coaches, trainers en scouts heeft de Hockeycommissie een voorlopige selectie geformeerd van alle prestatieve spelers in een categorie. Al deze spelers zijn uitgenodigd voor een selectietraining in juni. Ook hier zijn de spelers beoordeeld en op basis hiervan is de teamindeling gemaakt.

 

Mochten er naar aanleiding van de teamindeling vragen en/of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag van u via [email protected]. Alle reacties worden verzameld en we zorgen er voor dat u voor aanvang van de competitie een antwoord van ons krijgt.

 

Voor de meeste jeugdteams zijn de coaches al bekend. Zodra we de “ontbrekende” coaches hebben gevonden zullen we ook hen toevoegen aan de betreffende teams. Hierover volgt dus nog nadere informatie.

 

Het trainingsschema is nog niet klaar. De informatie die daar nu staat klopt dus niet. Wij werken er aan om het trainingsschema voor 15 juli 2011 af te ronden, zodat alle teams voor de vakantie weten op welke dag (en hoe laat) zij volgend seizoen worden verwacht op de hockeytraining.

 

Graag willen we alle scouts ,trainers en beoordelaars die betrokken waren bij het samenstellen van de teams hiervoor hartelijk bedanken.

 

Tot slot willen we iedereen een geweldige vakantie toewensen.

 

Anne Kemna, voorzitter Hockeycommissie

Hans Padberg, voorzitter Juniorencommissie

terug naar vorige scherm