Hockey in Twente: 23 oktober 2011
24-10-2011  | 

23 – 10 Dames, eerste klasse D: Groninger Studenten - EHV 1 - 0 (1 - 0). EHV bleek na de vroeg opgelopen achterstand absoluut niet bij machte om een vuist te maken. Het niveau van de Enschedese vrouwen was bedroevend en werd door de begeleiding omschreven als een collectieve wanprestatie. De nederlaag betekende drie kostbare verliespunten in de strijd om een toppositie.


* De 15-jarige Alessia Delogu, die dit seizoen de overstap van EHV Meisjes B1 naar Dames I maakte, heeft zich deze week na de centrale training bij Kampong in Utrecht geplaatst voor de voorlopige selectie van Nederland B. Ze mag de volgende twee maandagen meetrainen om te kijken of ze zich op dit niveau kan handhaven.


23 – 10 Dames, derde klasse F: Steenwijk - Haackey 2 - 3 (2 - 1).  Op strijd en karakter behaalde Haackey de eerste zege van het seizoen en staat de ploeg evenals Steenwijk op nul punten. De treffers voor de Haaksbergse ploeg kwamen op naam van Anna van der Lof (2) en Anne Robertus. Van der Lof scoorde de winnende treffer na een uitstekende voorzet van Pien ten Voorde.


terug naar vorige scherm