Nieuwsblad Oldenzaal: O.H.C. Bully verwelkomt het 800e lid !!!
1-11-2008  | 

Zaterdagmorgen was het voor de zussen Kim en Esmee Bulter hun tweede trainingsochtend bij O.H.C. Bully. Na de eerste kennismaking, vorige week, was het meteen duidelijk: Hockey is ook de sport voor deze meiden.
 
Na afloop van de training kwam een bestuursdelegatie naar de ruim zeventig mini’s om Kim en Esmee in het zonnetje te zetten. Hun beider lidmaatschap bracht het totaal aantal leden van Bully op 800. Ronald Vermijs, de voorzitter van de jeugdcommissie, feliciteerde de beide meisjes en had voor allebei een leuke gevulde Bullytas.
  

Kim is erg enthousiast: ”Ik heb al een vriendin bij de hockey, dat is erg leuk, ik heb nog geen eigen stick, maar dat komt nog wel.” Haar zus Esmee gaat trots verder: ”Ik heb zelfs drie vriendinnen die ook mini bij Bully zijn, de trainers doen ziet ook veel leuke dingen”.

 

Maarten van Eekelen van de ledenadministratie ziet een bevestiging van de landelijke trend: “Hockey is een populaire sport, er zijn al verenigingen met een ledenstop, maar dat is bij ons gelukkig niet het geval, ook al groeien we maar door. Vorig seizoen was Thijn Kolk nog de 750e Bullyaan. Wie weet is de volgende jubilaris weer een jongen.” Kijk ook op www.ohcbully.nl.

 


terug naar vorige scherm