Hoge score bij examen van de cursus clubscheidsrechter.
10-11-2011  | 

Op maandag 7 november 2011 was het examen van de eerste cursus clubscheidsrechter van het seizoen 2011 – 2012.

 

Van de 54 opgeroepen leden (A en B jeugd en één coach), waren er 47 leden die deel hebben genomen aan de cursus en het examen. Door de grote opkomst waren de cursusavonden voor de docenten soms inspannend. Het was best lastig om alle cursisten gemotiveerd bij de les te houden. Voor vele cursisten is het saaie stof vooral het onderdeel over de zaalhockey. Dit bleek wel uit de vele fouten in het laatste gedeelte van het examen, waar zes vragen over zaalhockey gaan.

 

Om te slagen, mogen er maximaal acht vragen fout zijn beantwoord. Gezien de uitslag mag Bully trots zijn. Van de 47 deelnemers zijn er 46 geslaagd. Deelnemers gefeliciteerd. (Zie bijlage voor de lijst met de deelnemers). Kortom wederom een lichting jonge clubscheidsrechters die nu het geleerde in de praktijk mag brengen.

 

Opleiding senioren

Aanstaande zaterdag 12 november 2011volgen de senioren met de verkorte cursus van een dag. Tot nu toe hebben we vijf aan meldingen van Bully en vijf deelnemers van Twente. Zijn er nog meer leden, ouders of coaches die zich nog willen opgeven dan kan dit nog. De cursus wordt gehouden in de Nutsschool aan Hengelosestraat en begint om 10.00 uur tot 14.00 uur, waarna aansluitend het examen wordt afgenomen. Dus heb je nog geen kaart meld je aan of kom gewoon.

 

De Arbitragecommissie.Bijlage: Uitslag examen 07-11-2011 totaal.xlsx

terug naar vorige scherm