Nieuwsoverzicht
VAN DE ARBITRAGECOMMISSIE

20-1-2019
BELANGRIJK BERICHT VAN DE ARBITRAGECOMMISSIE
 
Via deze weg willen wij iedereen er op attenderen dat wanneer je een email hebt ontvangen dat je een wedstrijd in de TVO Zaalcompetitie dient te fluiten om de allereerste email goed na te lezen! Het kan namelijk zijn dat je vóór of na de wedstrijd waarvan je een email hebt ontvangen nog een wedstrijd dient te fluiten. Dit is medegedeeld in
 
Lees meer
VAN DE BAC

16-1-2019
D-Kamp 2019
 
Hallo jongens en meiden van de D-Jeugd,
Het altijd gezellige D-kamp 2019 staat dit jaar gepland op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019. Het D-kamp start op zaterdag om 10.00 uur en op de zondag mogen je ouders je weer ophalen om 13.00 uur. 
Binnenkort volgt er meer informatie over het geweldige thema voor dit jaa
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

16-1-2019
KNHB Basisopleidingen training geven en coachen bij Bully
 
Zoals reeds in september 2018 is aangegeven biedt de KNHB ons gratis twee basisopleidingen training geven en coachen bij OHC Bully aan. Deze opleidingen zijn deels samengevoegd).

 

Training geven : 7 en 14 februari 2019

Coachen         &nbs
 
Lees meer

4-1-2019
Nieuw DWF
 
Vanaf 2019 wordt het nieuwe DWF in gebruik genomen. 


Er veranderen een aantal zaken:
er zijn per wedstrijd drie DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning). het verspreiden van deze codes wor
 
Lees meer
VAN DE ZAALHOCKEY COMMISSIE

21-11-2018
Spelregelwijzigingen zaalhockey seizoen 2018-2019
 
Binnenkort gaat het zaalhockeyseizoen alweer van start. De spelregelcommissie van de KNHB heeft bekend gemaakt dat dit zaalseizoen twee spelregelwijzigingen worden doorgevoerd:
 
Geen bankwissel meer
Tot en met afgelopen seizoen wisselden de teams in de rust van bank. Vanaf komend seizoen blijven de team
 
Lees meer
VAN HET BESTUUR

14-11-2018
Iets te vieren: vertel het (b)Arjan.
 
Aan het einde van het hockeyseizoen is er bij Bully altijd een aantal teams, die het seizoen gezellig samen willen afsluiten, bijvoorbeeld met een BBQ bij Bully. De afspraak hierbij is dat Bully deze BBQ regelt en dat de drank etc. via de Bully-bar wordt afgenomen. De teams worden dus volledig ‘ontzorgd’ door Bully.
Binnenkort is
 
Lees meer
VAN DE JUNIORENCOMMISSIE

10-11-2018
Zaalhockey informatie voor de jeugd
 
Er is wat onduidelijkheid ontstaan over de zaalhockeytrainingen. De trainingen die nu zichtbaar zijn op de site, zijn nog niet definitief. Er wordt nog hard gewerkt aan het schema. Als het definitief is, laten we dat z.s.m. weten.
Niet al onze categorieën spelen zaalhockey. Voor de jeugd elftallen geldt, dat je alleen zaalhockey s
 
Lees meer
VAN DE KNHB

23-8-2018
De competitiemedelingen van de KNHB
 
Zoals gebruikelijk aan het begin van ieder seizoen, hebben we van de KNHB een aantal mededelingen ontvangen.
Het betreft zaken als: speelgerechtigdheid boetes dispensatie procedures promotie- degradatieregeling.
 
Lees meer


21-8-2018
Van de KNHB: enkele spelregelwijzigingen
 
Van de Spelregelcommissie van de KNHB ontvingen we bijgevoegd document, met de afspraken die je als clubscheidsrechter steeds kunt / moet maken. Tevens wordt ingegaan op twee nieuwe spelregels en worden enkele tips gegeven hoe je samen het beste een wedstrijd kunt fluiten.
 
Lees meer


20-8-2018
KNHB Speeldagenkalenders 2018 - 2019
 
Wil je weten wanneer (op welke dagen) in seizoen 2018 - 2019 de competitiewedstrijden worden gespeeld? Kijk dan in de bijgevoegde KNHB speeldagenkalenders.
 
Lees meer


16-8-2018
Speelgerechtigdheid ABCD-jeugd
 
De regels met betrekking tot de speelgerechtigdheid van de ABCD-jeugd zijn met ingang van seizoen 2018 - 2019 veranderd. We werken vanaf nu, ook bij deze jeugdteams, met spelerslijsten.   Uiteraard zorgt Bully voor de aanlevering van de spelerslijsten bij de KNHB.   In de bijlage de KNHB-regeltjes. Wat mag wel, wat
 
Lees meer