Nieuwsoverzicht
VAN HET BESTUUR

24-6-2019
Bjorn ter Haar krijgt Blauwe Bully-speld bij afsluiting D-kamp.
 
Björn is de laatste jaren actief als organisator voor Bully bij tal van activiteiten: Six-A-Side toernooi en het D-kamp. Ook is hij coach van een team en betrokken bij de scouting en selectie. Tevens is Björn lid van de Juniorencommissie.
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

16-6-2019
Ook zin en erg gemotiveerd om te komen hockeyen bij de prestatieve teams bij OHC Bully?
 
Hierbij nodigen wij jullie allen uit voor de open selectietrainingen bij  OHC Bully Heren 1 .  OHC Bully Heren 1  is dit jaar gepromoveerd en komt in seizoen 2019 - 2020 uit in de 1e klasse!
Leden van Bully en buiten Bully en ook keepers zijn van harte welkom bij de selectietrainingen. De selectietrainingen
 
Lees meer

16-6-2019
Talentvolle keeper gezocht voor Dames 2 (reserve hoofdklasse)
 
Talentvolle keepers opgelet! Wij nodigen jullie uit voor de open selectietrainingen bij  OHC Bully Dames 2 .
Dames 2 komt volgend seizoen uit in de reserve hoofdklasse en zit met smart op een goede keeper te wachten die zich bij dit topteam aansluit.
Ben jij de topkeeper die wij zoeken en heb je zin om in
 
Lees meer

16-6-2019
Ook zin en erg gemotiveerd om te komen hockeyen bij een prestatief damesteam van OHC Bully?
 
Hierbij nodigen wij jullie allen uit voor de open selectietrainingen bij  OHC Bully Dames 1  (eerste klasse) en  OHC Bully Dames 2  (reserve hoofdklasse). 
Leden van zowel binnen als buiten Bully zijn van harte welkom bij deze selectietrainingen. De gezamenlijk open trainingen voor deze beide teams zullen op
 
Lees meer

15-6-2019
Training geven volgend seizoen?
 
Heb je nog nooit  training gegeven maar lijkt je dit leuk om te gaan doen dan kun je je opgeven voor de workshop "training geven voor beginners"    woensdag 26 juni bij Bully van 19.00 - 20.00 uur.
Geef dit dan   vóór woensdag 19 juni   door aan de trainerscoördinator To
 
Lees meer
VAN HET BESTUUR

13-6-2019
De komende zomer worden twee velden van Bully vervangen.
 
Veld 2 wordt een waterveld en veld 3 een nieuw zandveld. In de week van maandag 24 juni 2019 beginnen we met de werkzaamheden. Volgens de planning  zijn deze medio augustus 2019 afgerond. Als dit allemaal lukt, dan beginnen de trainingen van seizoen 2019 – 2020 weer volgens het nieuwe trainingsschema vanaf de week van maandag 19 august
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

5-6-2019
Donderdagavond: zomerhockeyavond bij Bully
 
De competitie is (bijna) gespeeld, de reguliere trainingen zijn gestopt. Maar wij blijven natuurlijk niet thuis zitten! Daarom vanaf deze week weer voor alle leden iedere donderdagavond zomerhockey!
Vanaf 20.30 uur kan er gespeeld worden. Iedereen is welkom, afhankelijk van de opkomst worden de spelers verdeeld. Jong, oud, m
 
Lees meer
VAN DE JUNIORENCOMMISSIE

4-6-2019
Bithappen tweede ronde: dinsdag 3 september 2019
 
Theo Vaneker (Protheva) em Olaf Tan (Top Orthodontie) komen op  dinsdag 3 september a.s. van 18.30-19.30 uur in ons clubhuis langs voor het aanmeten van een bitje (bithappen). 

De kosten bedragen €30,- (alleen contant te voldoen! Graag gepast betalen) Vrije inloop voor alle leden van OHC Bully.
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

3-6-2019
Alvast voor in de agenda
 
Bijgevoegd de (concept) speeldagenkalenders voor seizoen 2019 - 2020. 
Vrijwel alle teams beginnen weer in het weekend van 7 en 8 september 2019. Er is één categorie die al een week eerder begint: de landelijk spelende jeugdteams beginnen namelijk al op zaterdag 31 augustus. Dames 1 en Heren 1 beginnen een week late
 
Lees meer


27-5-2019
Trainingen aan het einde van het seizoen
 
In verband met Hemelvaart zijn en er geen trainingen op donderdag 30 en vrijdag 31 mei 2019. Ook vervalt de training op vrijdag 7 en maandag 10 juni 2019 (Pinksteren). Dit betekent dat de laatste reguliere jeugdtrainingen op donderdag 6 juni zijn. 
Vanaf dinsdag 11 juni zijn de selectietrainingen voor de jeugdelftallen. Degen
 
Lees meer
VAN DE WEBBEHEERDER

9-5-2019
Organiseer een team BBQ bij Bully
 
Zoals gebruikelijk organiseert de Bully-bar ten behoeve van al haar teams weer de mogelijkheid om op ons terras / clubhuis het seizoen af te sluiten met een gezellige team-BBQ. 
Speciaal voor deze gelegenheid heeft onze 'huisslager' Kosse drie BBQ-pakketten samengesteld. Een standaardpakket voor € 11,00 p.p. en een l
 
Lees meer

VAN HET BESTUUR

3-5-2019
Vacature financiële functie bij Bully (aandachtsgebied lonen en salarissen)
 
Bully is een financieel gezonde vereniging en heeft de laatste jaren qua financiën een professionaliseringsslag doorgemaakt. De financiële- en salarisadministratie vallen onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester.   
In verband met het vertrek van één van de huidige ondersteunende medewerkers
 
Lees meer
VAN DE SPONSORCOMMISSIE

12-4-2019
Help Bully aan een 2e waterveld: Koop een Volvo!
 
Nieuw bij  Volvo Harrie Arendsen : Ook bij aanschaf van een jong gebruikte Volvo, gaat er 500 euro naar de kas van Bully. En dat geld kunnen wij natuurlijk errug goed gebruiken!
 
Lees meer
VAN DE JUNIORENCOMMISSIE

21-3-2019
Gratis stick bij hockeykamp op Bully!
 
In de zomervakantie (15 t/m 17 juli) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij ons op de club voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een Masterclass geven! 
Helemaal nieuw dit jaar is dat je bij alle kampen van 3 da
 
Lees meer
VAN DE SPONSORCOMMISSIE

18-3-2019
Nieuw sponsorcontract OHC Bully - Rabobank Twente Oost
 
Rabobank Twente Oost is al vele jaren als sponsor verbonden aan de Oldenzaalse Hockey Club Bully, onlangs is de sponsorovereenkomst verlengd. 'Wij zijn blij dat Rabobank zich ook de komende jaren verbindt aan onze club met focus op de jeugd', zegt Herman Kemna, voorzitter OHC Bully.  Rabobank Twente Oost en Bully maken zich sam
 
Lees meer
VAN DE ZAALHOCKEY COMMISSIE

14-2-2019
Einde zaalseizoen 2018-2019
 
Beste zaalhockyer,
Het zaalseizoen 2018-2019 zit er weer op. En ook dit jaar was weer bijzonder succesvol. Mede dankzij jullie: zo’n 650 Bullyleden(!) die zaalcompetitie speelden of trainden of een zaalevenement bijwoonden. Zaalhockey bij Bully leeft!
In de prestatieve KNHB competitie speelden we met 23 teams (5 sen
 
Lees meer

VAN HET BESTUUR

14-11-2018
Iets te vieren: vertel het (b)Arjan.
 
Aan het einde van het hockeyseizoen is er bij Bully altijd een aantal teams, die het seizoen gezellig samen willen afsluiten, bijvoorbeeld met een BBQ bij Bully. De afspraak hierbij is dat Bully deze BBQ regelt en dat de drank etc. via de Bully-bar wordt afgenomen. De teams worden dus volledig ‘ontzorgd’ door Bully.
Binnenkort is
 
Lees meer
VAN DE KNHB

23-8-2018
De competitiemedelingen van de KNHB
 
Zoals gebruikelijk aan het begin van ieder seizoen, hebben we van de KNHB een aantal mededelingen ontvangen.
Het betreft zaken als: speelgerechtigdheid boetes dispensatie procedures promotie- degradatieregeling.
 
Lees meer


21-8-2018
Van de KNHB: enkele spelregelwijzigingen
 
Van de Spelregelcommissie van de KNHB ontvingen we bijgevoegd document, met de afspraken die je als clubscheidsrechter steeds kunt / moet maken. Tevens wordt ingegaan op twee nieuwe spelregels en worden enkele tips gegeven hoe je samen het beste een wedstrijd kunt fluiten.
 
Lees meer


20-8-2018
KNHB Speeldagenkalenders 2018 - 2019
 
Wil je weten wanneer (op welke dagen) in seizoen 2018 - 2019 de competitiewedstrijden worden gespeeld? Kijk dan in de bijgevoegde KNHB speeldagenkalenders.
 
Lees meer


16-8-2018
Speelgerechtigdheid ABCD-jeugd
 
De regels met betrekking tot de speelgerechtigdheid van de ABCD-jeugd zijn met ingang van seizoen 2018 - 2019 veranderd. We werken vanaf nu, ook bij deze jeugdteams, met spelerslijsten.   Uiteraard zorgt Bully voor de aanlevering van de spelerslijsten bij de KNHB.   In de bijlage de KNHB-regeltjes. Wat mag wel, wat
 
Lees meer

VAN DE WEBBEHEERDER

5-2-2018
Bully nu zevende vereniging van Oost Nederland
 
Ieder jaar op 31 oktober dienen de hockeyverenigingen het aantal leden op te geven aan de KNHB. In de loop van januari van het opvolgende jaar maakt de KNHB de ledencijfers bekend. Momenteel telt de KNHB net iets meer dan 250.000 leden. Gerelateerd aan de bijna 17 mln. inwoners in Nederland betekent dit dat ongeveer 1,5% van de Nederlandse
 
Lees meer