Zomervakantie OKids en Chaos in Sprookjesland
11-7-2019  | 

Deze zomervakantie kunnen sprookjesfiguren uit de videogame 'Sprookjesland' naar de echte wereld. Via een game console kunnen kinderen "omgekeerd gamen”. Het zijn namelijk de digitale figuren die naar de echte wereld komen, in plaats van andersom. Deelnemende kinderen kunnen samen met het figuur Zen op avontuur gaan om te zien waarom de sprookjesfiguren in chaos zijn. De kinderen helpen Zen om de zeven edelstenen te verzamelen, waarmee ze naar de wolkenwereld kunnen reizen om de chaos te herstellen.

 

De activiteiten vinden plaats op de hockeyvelden van OHC Bully aan de Sportlaan 12. De kosten bedragen 1,- euro per keer per kind. De activiteiten zijn voor alle kinderen van de basisschool, maar  de adviesleeftijd is vanaf 5 jaar.
De activiteiten vinden plaats op woensdag 24 en vrijdag 26 juli en vervolgens op vrijdagen 2, 9 en 16 augustus en tot slot de slotweek op maandag 19 en woensdag 21 augustus. Dagen zijn van 10:00 uur tot 16:00 uur. Op woensdag 21 augustus kunnen kinderen blijven voor het avondeten en een avondprogramma tot 20:00 uur bijwonen. Op woensdag 7 augustus is er 's avonds vanaf 19:00 uur nog een speurtocht vanaf een andere nader bekend te maken locatie. Op zaterdag 24 augustus wordt de zomervakantie afgesloten met een uitje naar Hellendoorn.

Opgeven kan via www.oldenzaalkids.nlof door uw kind op te geven via [email protected]. Denk aan een eigen lunchpakketje en zaalschoenen voor het geval van slecht weer.

Vrijwilligers gezocht!
Voor enkele dagen is OKids nog op zoek naar extra vrijwilligers die het leuk lijkt om kinderen een fantastische dag aan te bieden! Denk aan het begeleiden van knutselactiviteiten en/of spelletjes. Geïnteresseerden mogen ook contact opnemen via [email protected]of 06-22880760.

Deze speciale actie wordt mogelijk gemaakt door OHC Bully in samenwerking met de Rabobank Twente Oost.

 


terug naar vorige scherm