Alternatief trainingsschema bekend
27-4-2020  | 

Zoals al aangekondigd, beginnen we na de Corona-stop weer met de trainingen voor alle jeugdleden van Bully. Ook eventuele andere belangstellenden zijn van harte welkom, waaronder de deelnemers van BoesCoolFit (wel eerst even aanmelden!).

 


Inmiddels is al hard gewerkt aan een alternatief trainingsschema voor de komende periode. Voor de drie-, zes- en achttallen en de D-elftallen beginnen de trainingen vanaf woensdag 29 april 2020. De A-, B- en C-jeugd begint vanaf maandag 4 mei 2020 weer met trainen. Bij het opstellen van het trainingsschema hebben we gehandeld in de geest van het bijgevoegde NOC*NSF protocol. Zo is er tussen de trainingen steeds een half uur ruimte, zodat er niet te veel verschillende teams / trainingsgroepen tegelijkertijd op ons hockeycomplex aanwezig zullen zijn.

 


Nog enkele praktische zaken:

·Het clubhuis en de kleedkamers zijn en blijven gesloten tijdens de trainingen. Ga dus voordat je naar de training komt thuis naar de toilet.

·Ouders mogen de kinderen naar de trainingen brengen, maar mogen gedurende deze trainingen helaas niet op het hockeycomplex blijven.

 


Kijk voor de verdere praktische Corona-zaken in het bijgevoegde NOC*NSF protocol.

 


Het enige dat dit voorzichtige begin van de trainingen nu nog in de weg kan staan is de noodzakelijke aanpassing van de noodverordening door de gemeente Oldenzaal. We hopen en verwachten dat dat lukt voor woensdag 29 april, dan kunnen we weer de wei in, eindelijk!Bijlage: NOC NSF Coronaprotocol.pdf

terug naar vorige scherm