Wedstrijdprogramma bondscompetitie bekend
4-8-2020  | 

De KNHB heeft het wedstrijdprogramma voor de bondscompetitie voor seizoen 2020 – 2021 bekend gemaakt. Er zijn vier Bully-teams die hierin uitkomen: Meisjes A1, Dames 1, Jongens A1 en Heren 1.


Op zaterdag 5 september worden de eerste wedstrijden gespeeld. Bully Jongens A1 speelt dan thuis tegen Helmond Jongens A1. Bully Meisjes A1 speelt dan in de polder tegen Almere Meisjes A1.


De volgende dag, zondag 6 september, spelen Bully Dames 1 en Bully Heren 1 de eerste (thuis)wedstrijd van het seizoen. De beide eerste Bullyteams gaan dan de strijd aan tegen de beide eerste teams van Amersfoort.


Ook de rest van het seizoen spelen de beide eerste Bully-teams op dezelfde dag een thuis- of een uitwedstrijd. Tot aan de winterstop is het thuisprogramma als volgt:

·         27 september:

o   Bully Dames 1 – Upward Dames 1

o   Bully Heren 1 – Kromhouters Heren 1

·         11 oktober:

o   Bully Dames 1 – Groninger Studs Dames 1

o   Bully Heren 1 – GHBS Heren 1

·         1 november:

o   Bully Dames 1 – Phoenix Dames 1

o   Bully Heren 1 – Shinty Heren 1

·         8 november (bij EHV = bijna thuis):

o   EHV Dames 1 – Bully Dames 1

o   EHV Heren 1 – EHV Heren 1

·         15 november:

o   Bully Dames 1 – Ede Dames 1

o   Bully Heren 1 – Apeldoorn Heren 1


Het volledige programma van de vier genoemde Bully-teams is ook te vinden op de Bully-site. Het wedstrijdprogramma van de overige Bully-teams wordt binnenkort bekend gemaakt door de KNHB. Uiteraard wordt dit ook getoond via de Bully-site en –app.


terug naar vorige scherm