Twee acties voor Bully, doe mee!
7-10-2020  | 

Momenteel zijn er twee acties waarmee de leden en supporters Bully financieel kunnen steunen: de Grote Clubactie en Rabo ClubSupport. De eerste actie kost je zelf ook geld, de tweede alleen wat tijd en moeite. Maar beide acties kunnen Bully geld veel opleveren J. Geld dat we zeker in deze moeilijke Corona-tijd goed kunnen gebruiken.

De Grote Clubactie

Hiervoor hebben de spelers van de D-, E- en F-teams lotenboekjes ontvangen en komen hiermee bij jullie langs. Zijn ze niet geweest, dan is het uiteraard ook mogelijk om digitaal mee te doen aan de Grote Clubactie. Van de verkochte loten is 80% van de opbrengst voor Bully! Loten kopen kan tot eind november 2020.

Digitaal meedoen kan via de link  https://lot.clubactie.nl/lot/oldenzaalse-hockey-club-bully/438645.

Rabo ClubSupport

Meedoen met deze actie kost je alleen wat tijd en moeite (geen geld). De Rabobank Twente Oost stelt namelijk € 150.000 beschikbaar, dat op basis van stemmen van de leden van deze bank wordt verdeeld over diverse verenigingen en stichtingen in Noordoost Twente. We vragen jullie dus om massaal te stemmen op OHC Bully. Het einde van de stemperiode is 25 oktober 2020.

Let op: stemmen uitbrengen gaat anders voorgaande jaren, met de Rabo Clubkascampagne. Je ontvangt dit keer ook geen mail van de Rabobank om je stemmen uit te mogen brengen. Nog een verandering: alleen leden van de Rabobank Twente Oost mogen stemmen, dus niet alle rekeninghouders.

Wat moet je doen om op OHC Bully te stemmen:

·         Inloggen in Rabobank Internetbankieren.

·         Kies de optie ‘Zelf regelen’. Als je nog geen lid van de Rabobank, dan kan je hier aangeven dat je dat wil worden. Aan het lidmaatschap zijn geen kosten verbonden. Eventueel opzeggen kan ieder moment.

·         Als je (inmiddels) lid bent van de Rabobank, kies dan de optie ‘Mijn lidmaatschap’ en vervolgens ‘Rabo ClubSupport’.

·         Selecteer vervolgens minimaal drie organisaties (waaronder uiteraard OHC Bully).

·         Breng tenslotte maximaal vijf stemmen uit (waarvan twee voor OHC Bully J).

Het is ook mogelijk om je stem op OHC Bully uit te brengen via de Rabo-app.

Stemmen kan ook via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

We hopen op zo veel mogelijk verkochte loten van de Grote Clubactie en stemmen van de Rabo ClubSupport.

Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Bestuur OHC Bully,

Eelco, Gert, Herman, Maarten en Tijs.


terug naar vorige scherm