… met de kennis van nu (7/11) …
7-11-2020  | 

We zijn inmiddels ruim een week verder en vanwege de recente Corona-ontwikkelingen even een update van het bestuur.


Zaalhockey – de Bully-jeugd gaat de zaal in!

De KNHB heeft helaas besloten om de zaalcompetitie 2020 – 2021 te schrappen. Dit betekent echter niet, dat de we met de Bully-jeugd niet de zaal in gaan. Het zaalspelletje is te leuk om over te slaan en het is ook goed voor het verbeteren van de hockeytechniek. Ook blijf je zo in contact met je teamgenoten. Daarom werken we er achter de schermen hard aan om vanaf maandag 16 november 2020 in de zaal te kunnen gaan trainen. Het zaaltrainingsschema verschijnt binnenkort op de Bully-site en –app.


Onderlinge zaalwedstrijden (jeugd)

Uiteraard gaan we door met de onderlinge wedstrijden voor de jeugdteams. We plannen deze wedstrijden straks op beide weekenddagen in de zaal.


Trainingen en wedstrijden veld (jeugd)

Zoals boven al aangegeven, bieden we alle jeugdteams zaaltrainingen en –wedstrijden aan. Dit betekent, dat we dan minder gebruik zullen maken van de velden. Er is dan voldoende ruimte om zelf ‘eigen’ trainingen en onderlinge wedstrijden af te spreken. Doe dit in overleg met je trainer en/of coach. Neem voor deze extra veldtrainingen contact op met Maxim ([email protected]). De ‘eigen’ wedstrijden graag afstemmen met Karolien ([email protected]).


Trainingen en wedstrijden (senioren)

De trainingen van de senioren gaan in principe de hele winter gewoon door. Daar geldt echter wel de restrictie, dat er mag worden getraind met groepjes van maximaal twee personen en op minimaal anderhalve meter afstand. Echt partijtje spelen is helaas niet mogelijk, maar er zijn wel een aantal oefeningen te verzinnen met bal en stick en ook loopoefeningen (tegen de Corona-kilo’s) behoren tot de mogelijkheden. Het spelen van wedstrijden is voor senioren helaas nog niet toegestaan. Neem voor de zekerheid even contact op met je trainer om zeker te weten, dat jouw training daadwerkelijk doorgaat.

 

Landelijk nieuws

Uiteraard houden we de landelijke berichtgeving (van Mark en Hugo) nauwlettend in de gaten. Dit geldt ook voor informatie van de KNHB. De hockeybond geeft (momenteel) aan, dat de winteractiviteiten op landelijk niveau zijn geschrapt en dat de veldcompetitie weer zal worden opgestart, zodra het kan en mag. Hierbij gaat de KNHB uit van twee mogelijke varianten. Zodra deze relevant zijn worden we hierover geïnformeerd.


Algemene ledenvergadering (ALV)

Vanwege de corona is de voorjaars-ALV jammer genoeg niet doorgegaan. We vinden het als bestuur wel van belang om met de leden in gesprek te blijven. Zeker nu we elkaar niet meer zo vaak zien op of rond de hockeyvelden. We willen daarom de najaars-ALV wel doorgang laten vinden op woensdagavond 25 november 2020.

 

Graag even een reactie naar [email protected], indien je wilt deelnemen aan deze ALV. Afhankelijk van het aantal personen organiseren we een fysieke bijeenkomst (in de hal, daar hebben we lekker veel ruimte) of digitale bijeenkomst (met MS Teams).

 

Wij willen als club graag denken in mogelijkheden en gaan uit van het positieve.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur OHC Bully,

Eelco, Gert, Herman, Maarten en Tijs


terug naar vorige scherm