Grote Clubactie bij Bully
9-9-2021  | 

Zaterdag 18 september 2021 gaat de Grote Clubactie van start! OHC Bully doet ook dit jaar mee. De loten worden verkocht door de D-, E- en F-jeugd. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is nieuw trainingsmateriaal. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en ook  kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

 

Wat is de bedoeling?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

 

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje loten kopen  vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In dit geval wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel.

 

Wanneer, waar en hoe?

 

De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 18 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis .Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:

-       Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.

-       Gebruik je het verkoopboekje? Vraag dan of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.

 

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij OHC Bully in het clubhuis staat een speciale doos waar je het verkoopboekje kan deponeren. Graag voor zaterdag 30 oktober. Wij zorgen  ervoor dat het verder in orde komt! Wil je meer verkopen? Vraag dit aan Cor Spaanstra  hij kan jou een nieuw boekje geven.

 

Win gave prijzen

Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

-       Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van [naam clubcoördinator] de 20-loten-voucher, waar leuke acties op staan.

 

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

 

Wij wensen alle lotenverkopers heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jullie inzet is goud waard! Wij hopen dat een ieder toch minimaal 5 loten kan en wil verkopen .

 

Met vriendelijke groet,

Cor Spaanstra

 


terug naar vorige scherm