Nieuwe trainer/coach OHC Bully Dames 1: Thiemo Bruning
16-5-2022  | 
Het bestuur is verheugd te kunnen melden, dat Thiemo Bruning vanaf het komende seizoen als trainer/coach van zowel Bully Dames 1 als ook Bully Meisjes A1 aan de slag zal gaan. Daarnaast zal hij tevens een aantal trainingen van andere Bully-teams gaan verzorgen.

Thiemo neemt veel hockeyervaring mee, zowel als speler als ook als trainer / coach. Zo speelde hij in diverse nationale jeugdteams en heeft hij jarenlange ervaring als speler van Heren 1 bij verschillende clubs.

Als trainer / coach is hij onder andere actief geweest bij Deventer Hockey Heren 1 (drie seizoenen) en EHV Dames 1 (ook drie seizoenen). Met het laatstgenoemde team won hij in 2019 de Silver Cup. Op dit moment is Thiemo trainer / coach van Groninger Studs Dames 1 dat uitkomt in de 1e klasse (bij Bully Dames 1) en Deventer Meisjes A1 dat uitkomt in de Super A competitie.

Thiemo zal zijn werkzaamheden voor Bully combineren met zijn werkzaamheden voor de KNHB, waar hij verantwoordelijk is voor de beste talenten (jongens U15) uit de regio's Noord en Oost.

Thiemo woont in Deventer, is getrouwd en heeft drie hockeyende kinderen van 14, 16 en 18 jaar.

Wij wensen Thiemo veel succes in zijn nieuwe functie.

terug naar vorige scherm