Er is een tijd van komen ...
20-10-2022  | 

Eind 2009 zijn onder andere wij, Herman Kemna (voorzitter) en Maarten van Eekelen (secretaris), met veel plezier en enthousiasme begonnen aan de bestuursfunctie bij Bully. Inmiddels zijn we ongeveer dertien jaar verder en het plezier en enthousiasme zijn er nog wel, maar helaas iets minder groot. Voor ons een goed moment om op zoek te gaan naar anderen om het bestuurlijk stokje van Bully aan te kunnen overdragen.

Het is niet zo, dat we per direct stoppen. We willen de vereniging (bestuurlijk) graag netjes achterlaten en overdragen aan onze opvolgers. We denken hierbij aan een (formele) bestuurswissel bij de Algemene Ledenvergadering in het voorjaar van 2023.

Wij zijn dus op zoek naar personen die Bully een warm hart toedragen en graag mee willen helpen om de vereniging de komende jaren te besturen. Lijkt het je leuk om één van deze twee functies te bekleden, neem dan contact op met ons. Dit kan bijvoorbeeld via een mailtje naar [email protected], maar ook via een persoonlijk gesprek. Wij zijn geregeld aanwezig bij Bully.

Met vriendelijke groet,

Herman Kemna en Maarten van Eekelen.


terug naar vorige scherm