Zaalhockey trainingen
23-11-2022  | 

Het zaalhockey trainingsschema staat vanaf dit moment online. Kijk goed wanneer je met jouw team traint. We hebben geprobeerd om iedereen op een ‘eigen’ trainingsdag te laten trainen. Dat is voor bijna iedereen gelukt.

 

Let er daarnaast op dat je voor zaalhockey binnenschoenen(stevige gymschoen(witte schoenzool)) nodig hebt(en deze dan ook pas binnen aandoet), je zaalstick(voor de jongste jeugd hebben we zaalsticks te leen) en een dichte handschoen. Daarnaast heb je natuurlijk je bitje nodig. Het afplakken van hockeysticks is iets wat veel werd gedaan, maar dat is niet handig. Vanaf de achttallen heb je een eigen zaalstick nodig, want je speelt ook competitie. Voor de Funkeys, benjamins, Fjes en zestallen hebben we sticks die de kinderen kunnen lenen.

 

Op het moment dat je niet de goede schoenen, stick of bitje bij je hebt mag je helaas niet meetrainen. Dit is natuurlijk in verband met de veiligheid. Of om beschadigingen aan de zaal te voorkomen. Een zaalhandschoen is officieel niet verplicht, maar zonder handschoen kan je niet goed zaal hockeyen, want je moet zo laag mogelijk zitten en daarbij raakt je hand de grond. Zonder handschoen heb je natuurlijk de kans dat er een bal op je hand komt en dat kan in het slechtste geval een gebroken hand opleveren.

 

Vragen over het zaalschema mag je stellen aan onze coördinator via [email protected]


terug naar vorige scherm