Terug

Inschrijvingsformulier

Bully wil de drempel om lid te worden van onze vereniging zo laag mogelijk houden. Daarom krijgen nieuwe leden eerst een maand om te kijken (ervaren) of hockeyen bij Bully echt wat voor hen is. Gedurende deze (proef)periode is het mogelijk om zonder verdere financiële verplichtingen het lidmaatschap op te zeggen. Vernemen wij binnen deze eerste maand niets, dan wordt het proeflidmaatschap automatisch en met terugwerkende kracht omgezet in een "echt” lidmaatschap.

De praktijk wijst uit dat verreweg de meeste proeflidmaatschappen na een maand overgaan in een "echt” lidmaatschap. Mocht dit toch niet de bedoeling zijn, stuur dan tijdig (dus binnen een maand) een mail naar [email protected].

De minimale leeftijd om lid te (mogen) worden van Bully is vijf jaar. Na aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht van één van de categorieleiders van de juniorencommissie betreffende de trainingen. Proefleden kunnen enkele keren per seizoen instromen. Deze instroom momenten worden via de Bully-site bekend gemaakt.


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie