Nieuwsoverzicht
VAN DE JUNIORENCOMMISSIE

22-10-2020
Junioren opgelet, er zijn wedstrijden ingepland
 
Het Coronavirus is ook voor ons sporters een grote valsspelende spelbreker. Waren we net op weg om kampioen te worden, of toch net niet.... trapt het virus op de rem. Nou is er niets belangrijkers dan gezondheid en het is helaas niet anders.
Onderlinge wedstrijden (voor jeugd t/m A) mogen wel. Daarom heeft onze wedstrijd secretaris he
 
Lees meer
VAN DE SPONSORCOMMISSIE

20-10-2020
Inleveren boekjes Grote Clubactie
 
Ik hoop dat jullie allemaal je best doen om loten te verkopen voor de grote clubactie Op dit moment is het clubhuis dicht en kunnen jullie de verkoopboekjes moeilijk inleveren Jullie kunnen de boekjes inleveren op onderstaande adressen:
 
Cor Spaanstra: Marellenkamp 27 Oldenzaal
Arjan Aalbers : Tulpstraat 8 Olden
 
Lees meer
KEEPERS

20-10-2020
E categorie keepers training
 
Aangezien er geen competitie voor de E categorie is, vervalt de keeperstraining hier voor. (een bericht volgt wanneer deze weer start)
Wil je toch keeperstraining, dit kan door je aan te melden op [email protected]
 
Overige keeperstrainingen gaan gewoon door!

Mvg,
Mark te Nijenhuis
 
Lees meer
VAN HET BESTUUR

16-10-2020
Hockeyregels sinds medio oktober
 
De hockeyregels zijn sinds medio oktober als volgt:  Voor de senioren (vanaf 18 jaar) geldt dat trainen alleen mag op 1,5 meter afstand en met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Neem even contact op met je trainer om zeker te weten, dat jouw training ook daadwerkelijk doorgaat.
De junioren (tot 18 j
 
Lees meer

7-10-2020
Twee acties voor Bully, doe mee!
 
Momenteel zijn er twee acties waarmee de leden en supporters Bully financieel kunnen steunen: de Grote Clubactie en Rabo ClubSupport. De eerste actie kost je zelf ook geld, de tweede alleen wat tijd en moeite. Maar beide acties kunnen Bully geld veel opleveren J. Geld dat we zeker in deze moeilijke Corona-tijd goed kunnen gebruiken.
 
Lees meer
VAN DE SPONSORCOMMISSIE

21-9-2020
Grote Clubactie bij Bully
 
Uiteraard doet OHC Bully ook dit jaar weer mee aan de landelijke Grote Clubactie. Wij willen graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor de vereniging halen. 
 
Wij doen mee aan de Grote Clubactie, omdat: Bully wil blijven investeren in een goede jeugdopleiding!
 
Help jij ons het doel va
 
Lees meer

10-9-2020
De Volvo Clubbonus en OHC Bully
 
Succes bereik je samen!
Wie op een wedstrijddag het parkeerterrein van een hockeyvereniging oprijdt, kan er bijna niet omheen: opvallend veel hockeyliefhebbers kiezen voor een Volvo. Daar zijn wij als Harrie Arendsen natuurlijk bijzonder trots op. Volvo Car Nederland stimuleert deze band met de Volvo Clubbonus.
Volvo Car Nede
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

4-8-2020
Wedstrijdprogramma bondscompetitie bekend
 
De KNHB heeft het wedstrijdprogramma voor de bondscompetitie voor seizoen 2020 – 2021 bekend gemaakt. Er zijn vier Bully-teams die hierin uitkomen: Meisjes A1, Dames 1, Jongens A1 en Heren 1.Op zaterdag 5 september worden de eerste wedstrijden gespeeld. Bully Jongens A1 speelt dan thuis tegen Helmond Jongens A1.
 
Lees meer