Nieuwsoverzicht
VAN DE JUNIORENCOMMISSIE

17-4-2019
Clinics op 10 juni, voor wie doe jij mee?
 
Je kunt je nog opgeven voor de Clinics op 10 juni!  Ga hiervoor naar  http://www.bully4life.nl  
De clinics in de ochtend worden georganiseerd door HockeyXperience ( https://www.hockeyxperience.nl ). Zij zorgen er samen met de trainers van OHC Bully voor da
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

17-4-2019
In de april / meivakantie minder trainingen bij Bully
 
Vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met zondag 5 mei (Bevrijdingsdag) zijn er minder trainingen bij Bully. In principe vervallen in deze periode alle trainingen. Als de trainer van je (selectie-)team dit aangeeft, gaat de training wel door.
 
Lees meer
VAN DE SPONSORCOMMISSIE

12-4-2019
Help Bully aan een 2e waterveld: Koop een Volvo!
 
Nieuw bij  Volvo Harrie Arendsen : Ook bij aanschaf van een jong gebruikte Volvo, gaat er 500 euro naar de kas van Bully. En dat geld kunnen wij natuurlijk errug goed gebruiken!
 
Lees meer
VAN DE BAC

9-4-2019
Rabobank Six-a-Side
 
Rabobank Six-a-Side update: Er doet zich een unieke kans voor !!
Ér zijn nog enkele plekken vrij voor het Rabobank Six-a-Side toernooi op 2e paasdag (22 april)!
Wil jij met je vrienden strijden om één van de machtige bokalen en getuige zijn van het gezelligste toernooi van het jaar? Meld je dan snel aan of tag
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

8-4-2019
Ronde 7 SilverCup: Apeliotes – Bully (D)
 
Op maandag 8 april heeft de KNHB de loting voor de zevende ronde van de SilverCup 2018 – 2019 verricht. Voor Bully betekent dit wederom een uitwedstrijd. De dames van Bully mogen in Nijmegen op bezoek bij Apeliotes, de trotse lijstaanvoerder in de Tweede klasse D. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 19 april 2019 (Goede Vrijdag).
 
Lees meer

3-4-2019
In de april / meivakantie minder trainingen bij Bully
 
Vanaf vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) tot en met zondag 5 mei (Bevrijdingsdag) zijn er minder trainingen bij Bully. In principe vervallen in deze periode alle trainingen. Als de trainer van je (selectie-)team dit aangeeft, gaat de training wel door.
 
Lees meer
VAN DE JUNIORENCOMMISSIE

25-3-2019
Bully doet mee aan Clubs4Life
 
OHC Bully organiseert op maandag 10 juni a.s. (tweede Pinksterdag) een Clubs4life-dag om geld op te halen voor kankeronderzoek. Een dag vol met sportieve activiteiten, waarbij iedereen -van jong tot oud- welkom is en mee kan doen!
Wat is Clubs4life?
Met het concept Clubs4life wil KWF Kankerbestrijding heel sportend Nederlan
 
Lees meer


21-3-2019
Gratis stick bij hockeykamp op Bully!
 
In de zomervakantie (15 t/m 17 juli) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij ons op de club voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een Masterclass geven! 
Helemaal nieuw dit jaar is dat je bij alle kampen van 3 da
 
Lees meer
VAN DE SPONSORCOMMISSIE

18-3-2019
Nieuw sponsorcontract OHC Bully - Rabobank Twente Oost
 
Rabobank Twente Oost is al vele jaren als sponsor verbonden aan de Oldenzaalse Hockey Club Bully, onlangs is de sponsorovereenkomst verlengd. 'Wij zijn blij dat Rabobank zich ook de komende jaren verbindt aan onze club met focus op de jeugd', zegt Herman Kemna, voorzitter OHC Bully.  Rabobank Twente Oost en Bully maken zich sam
 
Lees meer
VAN DE ZAALHOCKEY COMMISSIE

14-2-2019
Einde zaalseizoen 2018-2019
 
Beste zaalhockyer,
Het zaalseizoen 2018-2019 zit er weer op. En ook dit jaar was weer bijzonder succesvol. Mede dankzij jullie: zo’n 650 Bullyleden(!) die zaalcompetitie speelden of trainden of een zaalevenement bijwoonden. Zaalhockey bij Bully leeft!
In de prestatieve KNHB competitie speelden we met 23 teams (5 sen
 
Lees meer

VAN DE BAC

12-2-2019
Uitnodiging D-Kamp 2019
 
Hallo Ouders / Verzorgers / Coaches / Jongens en Meiden, Yessss, Daar is die dan, De uitnodiging voor het leukste hockeykamp van Nederland, het OHC Bully D-Kamp. Lees de uitnodiging goed door, print hem uit, hang hem op het prikbord, of stop de uitnodiging in je agenda... Wat: OHC Bully D-Kamp Wanneer: zaterdag 22 en
 
Lees meer


16-1-2019
D-Kamp 2019
 
Hallo jongens en meiden van de D-Jeugd,
Het altijd gezellige D-kamp 2019 staat dit jaar gepland op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019. Het D-kamp start op zaterdag om 10.00 uur en op de zondag mogen je ouders je weer ophalen om 13.00 uur. 
Binnenkort volgt er meer informatie over het geweldige thema voor dit jaa
 
Lees meer
VAN DE HOCKEYCOMMISSIE

4-1-2019
Nieuw DWF
 
Vanaf 2019 wordt het nieuwe DWF in gebruik genomen. 


Er veranderen een aantal zaken:
er zijn per wedstrijd drie DWF-codes. Eén voor de thuiscoach, één voor de arbitrage en één voor de uit-coach (of ondersteuning). het verspreiden van deze codes wor
 
Lees meer
VAN HET BESTUUR

14-11-2018
Iets te vieren: vertel het (b)Arjan.
 
Aan het einde van het hockeyseizoen is er bij Bully altijd een aantal teams, die het seizoen gezellig samen willen afsluiten, bijvoorbeeld met een BBQ bij Bully. De afspraak hierbij is dat Bully deze BBQ regelt en dat de drank etc. via de Bully-bar wordt afgenomen. De teams worden dus volledig ‘ontzorgd’ door Bully.
Binnenkort is
 
Lees meer
VAN DE KNHB

23-8-2018
De competitiemedelingen van de KNHB
 
Zoals gebruikelijk aan het begin van ieder seizoen, hebben we van de KNHB een aantal mededelingen ontvangen.
Het betreft zaken als: speelgerechtigdheid boetes dispensatie procedures promotie- degradatieregeling.
 
Lees meer


21-8-2018
Van de KNHB: enkele spelregelwijzigingen
 
Van de Spelregelcommissie van de KNHB ontvingen we bijgevoegd document, met de afspraken die je als clubscheidsrechter steeds kunt / moet maken. Tevens wordt ingegaan op twee nieuwe spelregels en worden enkele tips gegeven hoe je samen het beste een wedstrijd kunt fluiten.
 
Lees meer


20-8-2018
KNHB Speeldagenkalenders 2018 - 2019
 
Wil je weten wanneer (op welke dagen) in seizoen 2018 - 2019 de competitiewedstrijden worden gespeeld? Kijk dan in de bijgevoegde KNHB speeldagenkalenders.
 
Lees meer


16-8-2018
Speelgerechtigdheid ABCD-jeugd
 
De regels met betrekking tot de speelgerechtigdheid van de ABCD-jeugd zijn met ingang van seizoen 2018 - 2019 veranderd. We werken vanaf nu, ook bij deze jeugdteams, met spelerslijsten.   Uiteraard zorgt Bully voor de aanlevering van de spelerslijsten bij de KNHB.   In de bijlage de KNHB-regeltjes. Wat mag wel, wat
 
Lees meer

VAN DE WEBBEHEERDER

5-2-2018
Bully nu zevende vereniging van Oost Nederland
 
Ieder jaar op 31 oktober dienen de hockeyverenigingen het aantal leden op te geven aan de KNHB. In de loop van januari van het opvolgende jaar maakt de KNHB de ledencijfers bekend. Momenteel telt de KNHB net iets meer dan 250.000 leden. Gerelateerd aan de bijna 17 mln. inwoners in Nederland betekent dit dat ongeveer 1,5% van de Nederlandse
 
Lees meer