Informatie over O.H.C. Bully
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 (jeugd) lid worden en dan ... (1)
 ALV 2024 (1)
 AVG - privacy (1)
 Bardienst vanaf seizoen 23-24 (2)
 Contributies (1)
 De ideale hockeycarière bij Bully (1)
 Einde lidmaatschap (1)
 Handboek website (2)
 Huishoudelijk reglement - Statuten (2)
 Huisregels accomodatie (1)
 Scheidsrechters (1)
 Tips voor coaches (jongste) jeugd (1)
 Toernooien (1)
 Wedstrijdsecretariaat (1)

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Handboek website
Handboek voor het gebruik van de nieuwe website 

Een hele nieuwe Website voor onze club: www.ohcbully.nl (de www blijft wel bij het oude)

Met hulp van ons nieuwe ledeninformatiesysteem LISA

WEET JE WEL WAT DE WEBSITE KAN??

DIRECT BEREIKBAAR VANAF HET BUREAUBLAD VAN JOUW COMPUTER

HOE? Klik op www.ohcbully.nl; ga naar de menubalk en klik op Bestand, dan op Verzenden en dan op Snelkoppeling op bureaublad plaatsen

MET TOEGANG TOT JOUW EIGEN DEEL VAN DE SITE!

HOE? Toets jouw lidnummer en wachtwoord in onder "inloggen”

BEN JE JOUW WACHTWOORD KWIJT?

Ø ACTIE:  Klik dan op de website onder "Inloggen” op "hier”, vul jouw E-mail adres en lidnummer in, klik op Ok en met een paar seconden krijg je jouw wachtwoord opgestuurd.

BEN JE JOUW LIDNUMMER EN WACHTWOORD KWIJT?

Ø ACTIE:  Klik dan onder "Inloggen” op "Code aanvragen” en stuur een E-mail aan onze Functioneel Beheerder ([email protected]) en hij stuurt zo spoedig mogelijk alle gegevens terug.

WIL JE WAT WETEN OVER JOUW TEAM, DE TRAININGEN, DE WEDSTRIJDEN?

HOE? Klik op de juiste plaatsen op de linkerbalk van de site

WIL JE DE UITSLAGEN WETEN, OF DE STAND IN DE COMPETITIE EN DE CLUBCOMPETITIE?

HOE? Weer een kwestie van op de juiste plek aanklikken. Een kind kan de was doen!

Wil je nog meer weten, lees dan verder op de nieuwe website www.ohcbully.nl


HEB JE EEN ONDERWERP VOOR IN DE AGENDA VAN DE CLUB, VOOR OP DE SITE?
HOE? Stuur een E-mail naar de beheerder van de website  (*[email protected]) en hij zal daarvoor zorgen.

 
Nog meer uitleg over LISA 
 
Afkortingen

BAS - Bar Administratie Systeem
Systeem dat de leden inzicht geeft in het actuele barschema en in de gelegenheid stelt om zichzelf in te plannen in het barschema.

EMMA - Elektronisch Mail MAgazine
Online systeem voor onze leden en vrijwilligers, waarin ze toegang hebben tot hun teamgegevens, persoonlijke instellingen, profielen, voorkeuren etc. Direct gekoppeld met de ledenadministratie

LARS - Leden ARbitrage Systeem
Hiermee worden alle scheidsrechtersplanningen gemaakt en kunnen leden en vrijwilligers die scheidsrechter zijn zich ook zelf indelen voor hun fluitbeurt.

LISA - Leden Informatie Systeem
Online systeem waar alle informatie van-en-voor onze leden wordt beheerd. Toegankelijk voor leden van de organisatie.

Hoe verwijder ik commentaar bij mijn profiel?

Als eigenaar van een profiel kan je commentaar verwijderen door op het rode rondje naast de naam van degene die het commentaar heeft geleverd te klikken.

Hoe zet ik mijn verslag op de site? 

Ga naar de site en log in met je lidnummer en wachtwoord. Ga naar teaminformatie, dan onder aan de pagina naar uitslagen. Je ziet dan de datum en wedstrijd waarvan je een verslag wilt maken of wijzigen, klik op INVOER. Nu kun je in dit scherm je verslag invoeren. Als je klaar bent klik je op VERWERKEN en je verslag staat op de website.

Je eigen profiel op www.ohcbully.nl! 

Je eigen profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en - als je het openbaar maakt - voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto(´s) openbaar te maken voor andere leden, moet je wel eerst in je tekstprofiel iets neerzetten van ten minste 10 tekens.

Om je foto´s zichtbaar te maken voor andere leden, klik je bij INSTELLINGEN op JA bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik steeds wel op OK, anders wordt de wijziging niet opgeslagen.

De volgende keer als je inlogt, zijn je instellingen aangepast.

Kan ik emails naar meerdere adressen laten sturen? 

Ja, dat kan. Als je bent ingelogd, dan kan je bij INSTELLINGEN een extra mailadres opgeven.

In het eerste veld (e-mail 1) zet je niet meer dan 1 adres! In het tweede veld (e-mail 2) kan je meerdere emailadressen invoeren met een ; ertussen.

Veelgestelde vragen EMMA ledenmenu 

PROFIEL. Je ziet hier de gegevens die over jou in het menu staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan onze [email protected]. Emailadressen en mobiele nummers kunnen zelf gewijzigd worden bij INSTELLINGEN. Bij profiel kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen. Het profiel moet ten minste 10 tekens bevatten (alleen een smiley van 2 of 3 tekens is dus niet voldoende).

INSTELLINGEN. Als je het leuk vindt dat andere leden weten hoe je er uit ziet of je wilt wat over je zelf vertellen, dan kun je je profiel openbaar maken voor de ingelogde leden. Dan moet je op Ja klikken en vervolgens op OK bij vraag 1 en 3. Als je 2 op Ja hebt staan, krijg je een email als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet je natuurlijk wel je emailadres hebben ingevuld.

VERJAARDAG OPENBAAR. Dat kan en wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!

LOCATOR. een hele handige optie (welke hockeyers wonen bij jou in de buurt?) om in je profiel je postcode openbaar te maken wanneer je wilt poolen of hulp nodig heeft bij het teamrijden.

EMAILADRESSEN. Wil je dat de informatie die per mail aan ou gestuurd wordt naar meer dan twee e-mailadressen verstuurd wordt, dan kan dat. Dat gaat als volgt: Bij optie 1 doe je het emailnummer waar het meeste gebruik van wordt gemaakt. Bij optie 2 kunnen meerdere email-adressen worden ingetypt met een ";" tussen de mailadressen.

MOBIEL NUMMER. Bij de jongste jeugd het mobiele nummer van degene die de hockeyzaken voor dit kind "regelt". Op dit nummer ontvang je eventueel een SMS bij urgente zaken, zoals afgelaste wedstrijden.

SCHEIDSRECHTERS. Dit item is alleen zichtbaar als je scheidsrechter bent. Het is een overzicht van alle scheidsrechters, met telefoonnummers, mobiel nummers en e-mailadressen, zodat je makkelijk onderling kunt ruilen. Ook staan de voorkeuren (zaterdagmorgen/zaterdagmiddag/zondag) aangegeven. Wil je jouw voorkeuren laten wijzigen, stuur dan een e-mail naar de scheidsrechterscommissie met je nieuwe voorkeuren.

HOCKEY. Onder dit menu vallen alle relevante zaken, die met hockeyen te maken hebben: je teampagina, trainingsschema, wedstrijdschema's, competitiestanden- en verslagen, routes naar andere clubs.

NIEUWS. Hier staat het actuele clubnieuws, met name bedoeld voor informatie voor de verschillende categorieen. Zowel de site, als het systeem is bedoeld om wederzijds te kunnen informeren en sneller te communiceren.

Vrijwilligers 

Als je geen lid bent van Bully, maar wel een actieve rol vervult en daarom toegang wilt hebben tot het besloten gedeelte van de website (EMMA), bijvoorbeeld omdat je wordt ingedeeld als scheidsrechter of voor bardiensten, dan moet je als vrijwilliger worden opgenomen in de administratie van LISA. Stuur een mail naar [email protected] en vermeld daarin in ieder geval je naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Je krijgt dan zo snel mogelijk een bericht retour met daarin je lidnummer en je wachtwoord, waarmee je kunt inloggen op www.ohcbully.nl.

Wachtwoord vergeten / kwijt? 

Werkt je wachtwoord niet of ben je het vergeten? Volg dan de instructie op de website als je klikt op VERGETEN? KLIK HIER en het wachtwoord wordt gemaild naar het emailadres dat de club van je heeft (e-mail 1). Je moet hiervoor dus een geldig emailadres en lidnummer hebben!